PC

EVE Online : Kemaskini Foundation New Quadrant Akan Bermula Hari Ini

Capsuleer Yang Dihormati,

Foundation Quadrant hadir ketika ulang tahun ke-18 EVE! Quadrant baru ini, secara rasmi bermula pada 4 Mei, akan menawarkan pelbagai acara yang berkaitan, kemas kini seni, hadiah, dan banyak lagi. Foundation akan mewujudkan kebanggaan yang dirasakan di New Eden dalam empat Empayar terkuatnya; Amarr, Caldari, Gallente, dan Minmatar.

Sejak tahun 2020, siaran EVE Online telah dibahagikan kepada empat Kuadran setiap tahun, yang dipenuhi dengan acara menarik, ciri permainan, kempen log masuk, dan kemas kini keseimbangan. Setiap Quadrant mempunyai tema unik yang difokuskan pada aspek tertentu EVE Online, yang memandu jenis kandungan yang dapat anda saksikan. Quadrants tidak terhad untuk menyampaikan kandungan dalam tema tertentu sahaja, tetapi kebanyakan akan dihubungkan dengannya untuk memberikan pengalaman menyeluruh untuk Capsuleers di New Eden. Kandungan itu sendiri disampaikan dengan kenaikan yang lebih kecil sepanjang tempoh Quadrant dan bukannya satu patch besar, memberikan anda sesuatu yang menarik untuk dilakukan pada setiap pengembaraan ruang!

credit gambar : EVE Online

Quadrant ‘Foundation’ yang seterusnya ini bertujuan untuk meraikan identiti empat Empayar New Eden, serta 18 tahun yang luar biasa yang telah berlalu sejak penubuhan EVE sendiri. Ini mewakili kebanggaan dalam sejarah keempat Empayar yang telah menjadi tonggak New Eden, kebanggaan terhadap prestasi pemain sendiri, dan kebanggaan dalam perjalanan kolektif yang mendorong EVE menuju dekad ketiga.

Tambahan pula, ‘Foundation’ menyedari kesan yang diberikan oleh hadiah teknologi Kapsul dalam memperluas perjalanan umat manusia melalui Eden Baru dan seterusnya, yang boleh anda baca lebih lanjut di sini.

APAKAH MAKNA INI UNTUK ANDA?
Pertama, Hari Kapsul, perayaan ulang tahun itu sendiri, hampir tiba. Capsuleer Day berlangsung selama 12 hari penuh dari 11:00 UTC 6 Mei hingga 11:00 UTC 18 Mei, memberi banyak peluang kepada semua orang untuk mengambil bahagian dan mengumpulkan ganjaran dalam permainan. Kami akan berkongsi lebih banyak maklumat mengenai Hari Kapsul dalam beberapa hari akan datang!

Ulangtahun eve online yang ke-18 tahun (credit gambar : EVEOnline.com)

Mengikuti Hari Kapsul, satu siri acara dalam permainan yang difokuskan untuk meraikan setiap empat Empayar utama akan dijalankan sepanjang Kuadran. Anda boleh mengharapkan cabaran masa terhad, kemas kini seni, hadiah, hadiah harian dan banyak lagi untuk menyertai perayaan ini!

Akan ada treler video yang unik untuk setiap Empayar semasa Quadrant, memberikan anda melihat latar belakang, identiti unik, dan kepentingan mereka untuk New Eden. Anda juga boleh menemui lebih banyak watak penting dari setiap Empayar, pengetahuan yang menentukan dan menghubungkannya, dan sejarah yang telah membentuk Eden Baru seperti yang kita kenal sekarang.

Seperti disebutkan dalam artikel yang dirilis pada 1 April, keempat Empayar juga akan memulai proyek untuk membangun stargates baru ke wilayah mereka, dan mereka akan meminta bantuan pemain untuk membentuk kembali peta New Eden. Oleh itu, anda mungkin ingin mengawasi mata Gates yang dinanti-nantikan akan datang kuadran ini.

Seperti biasa dalam Quadrant, Foundation akan memasukkan kemas kini keseimbangan kapal dan acara dalam permainan lain.

Juga, seperti yang disebutkan sebelumnya dalam Pengumuman Industri, Bonnie dan Clyde’s New Eden dapat bersukacita, kerana kunci ESS Reserve Bank akan tersedia kemudian di Foundation Quadrant.

pembaharuan dan kemaskini industri (credit gambar : eveonline.com)

Sekiranya itu tidak mencukupi, Foundation juga akan membawa kemas kini ke wilayah Pochven dari ruang terkawal Triglavian Kolektif bermula dengan meningkatkan aksesibilitas, penyegaran visual yang signifikan dari bahagian dalaman Stasiun Jita, dan pengenalan versi 3D baru Aura , panduan anda ke New Eden.

Aura (gambar oleh : eveonline.com)

Awasi perkembangan ini di Berita EVE, Twitter dan Facebook untuk pengumuman lebih lanjut mengenai Yayasan Kuadran, dan semoga perayaan ulang tahun ke-18 berlanjutan hingga beberapa malam.

0 0 votes
Article Rating

Source
EVE Online

Fhazal

Aku adalah peminat tegar RC dan gaming,terutamanya genre MMORPG,seorang pilot EVE Minmatar selama 9 tahun.Warrior,Shaman,Priest dan Paladin World Of Warcrfaft selama 8 tahun.Aku juga sangat berminat tentang web development.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x