PC

Battlefield 2042 : Trailer Rasmi Gameplay 2021

Lihat pandangan pertama di permainan pra-alfa rasmi Battlefield 2042!

Main Battlefield 2042 mulai 22 Oktober 2021. Praorder sekarang untuk akses Open Beta awal dan banyak lagi: http://x.ea.com/68944

Dengan sokongan untuk 128 pemain *, Battlefield 2042 membawa skala yang belum pernah terjadi sebelumnya di persekitaran yang luas di seluruh dunia. Pemain akan menggunakan beberapa pengalaman besar, dari mod berbilang pemain yang dikemas kini seperti Penaklukan dan Terobosan hingga Zon Bahaya yang baru.

Berjuang untuk menentukan masa depan di dunia yang diubah oleh kekacauan. Buat pertama kalinya dalam sejarah Battlefield, 128 pemain dapat menyertai perang habis-habisan pada masa yang sama * – memberi anda peluang untuk mengambil bahagian dalam pertempuran berskala besar di mana apa sahaja boleh berlaku. Dapatkan rasa perang skala besar yang spektakuler di tujuh peta besar di mana anda akan mengalami keadaan pertempuran dan cabaran permainan yang sentiasa berubah.

Lancarkan kreativiti tempur anda melalui daftar lengkap senjata canggih, kenderaan, jet, helis, dan peralatan serba baru yang diilhami oleh masa terdekat 2042. Pilih peranan anda di medan perang dan bentuk pasukan yang disesuaikan dengan tangan melalui Pakar baru sistem. Berdasarkan empat Kelas Battlefield, Pakar mempunyai satu alat dan sifat unik – tetapi baki muat yang lain dapat disesuaikan sepenuhnya.

Anda dan komuniti akan melakukan perkembangan (progress) di Battlefield 2042 melalui sistem Musim, yang akan terus membawa kemas kini baru untuk permainan. Bertemakan kisah baru, Seasons akan menghadirkan kandungan seperti askar, lokasi, senjata, dan kenderaan Pakar.

Ketahui lebih lanjut mengenai Battlefield: http://x.ea.com/68674

Jangan terlepas treler Battlefield 2042 seterusnya: https://www.youtube.com/battlefield?sub_confirmation=1

Ikuti Battlefield di Twitter: https://twitter.com/battlefield

Ikuti Battlefield di Instagram: https://www.instagram.com/battlefield

Ikuti Battlefield di Facebook: https://www.facebook.com/battlefield

0 0 votes
Article Rating

Admin

If u ask me to explain myself in 3 words,i choose God,Gaming,Brotherhood is the best to describe me,im into MMORPG,im Paladin and Warrior but sometime a Discipline priest and shaman in WoW,Im also EVE Pilot available in EVE universe as Dewamerah.

Related Articles

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x