Gaming

Genshin Impact 1.6 Mendedahkan Tentang Inazuma Ninja Dan Musuh Samurai

credit gambar : dualshockers.com

Kebocoran Genshin Impact baru telah berlegar di ruang internet, kali ini musuh bertema Inazuma baru dalam permainan telah bocor, dan kemungkinan akan hadir pada kemaskini Genshin Impact 1.6. Kami mempunyai butiran di bawah.

Seperti yang anda ketahui sekarang, kami menjangkakan dapat melihat wilayah Inazuma di Genshin Impact 1.6, dan ia mempunyai tema Jepun.Kita sekarang tahu bahawa akan ada musuh Ninja dan Samurai di wilayah itu.

Dari maklumat yang kami baca di DualShokers yang menurut mereka mendapat maklumat dari data miner terkenal Falzar and Dimbreath, sejumlah musuh baru telah ditemukan dan mereka semua terikat dengan Inazuma. Nama-nama itu jelas berasal dari Jepun, dan namanya adalah:

Ronin: Anbu
Ronin: Sanzoku
Bakufu Bushi


Bagi anda yang tidak sedar, Ronin adalah istilah yang digunakan untuk samurai tanpa tuan di Jepun feudal. Anbu sebaliknya adalah nama yang mungkin anda kenali jika anda pernah menonton Naruto sebelum ini. Ini berarti “sisi gelap” dan itu merujuk kepada “Skuad Pembunuhan dan Taktikal Khas” di Naruto.

Sanzoku adalah istilah yang kurang dikenali dan merujuk kepada penyamun / brigands, yang dapat menunjukkan bahawa mereka adalah versi Treasure Hoarders Inazuma. Terakhir, Bakufu Bushi dapat diterjemahkan secara langsung ke “samurai pemerintah” kerana Bakufu merujuk kepada pemerintah / pemerintah militer yang dipimpin oleh seorang shogun di Jepun yang feudal. Dalam kes Genshin Impact, Bakufu of Inazuma dipimpin oleh Electron Archon Baal, atau dikenali sebagai Raiden Shogun.

Perlu diperhatikan bahawa musuh yang dijumpai oleh pelombong data menggunakan data placeholder Millelith dengan fail yang tidak dikemas kini sejak versi 1.4, jadi ada kemungkinan bahawa ini adalah konsep musuh yang tidak akan dapat dilihat. Bagaimanapun, kandungan data yang dilombong akan selalu berubah. Buat masa ini, kita hanya perlu menunggu dan melihat kapan wilayah Inazuma akhirnya dilancarkan dalam permainan.

Genshin Impact boleh didapati di PC, PS4, dan Mobile. Versi PS5 asli, dengan grafik 4K, akan dilancarkan pada 28 April, bersama dengan Ver 1.5 Beneath the Light of Jadeite. Versi Switch diumumkan pada tahun 2020, tetapi kami belum pernah mendengar tentangnya selepas itu.

0 0 votes
Article Rating

Source
DualShockers.Com

Fhazal

Aku adalah peminat tegar RC dan gaming,terutamanya genre MMORPG,seorang pilot EVE Minmatar selama 9 tahun.Warrior,Shaman,Priest dan Paladin World Of Warcrfaft selama 8 tahun.Aku juga sangat berminat tentang web development.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x