Console

Path of Exile 2 Mungkin Tidak Akan Ada di PS4 dan Xbox One

Path of Exile 2 nampaknya seperti berada dalam buangan untuk beberapa waktu sekarang – kali terakhir kami melihatnya adalah apabila ia diumumkan kembali di ExileCon pada tahun 2019 – tetapi minit yang lalu kita akhirnya mendapat pengintip segar pada tindakan yang dijangka RPG. Pemaju Mengisar Permainan Gear hanya hidup melihat Jalan Exile 2 akta kedua baru, padang pasir Vastiri yang suram dan menakutkan. Anda boleh melihat treler baru untuk Laluan Buangan 2, di bawah.

Ah, tetapi itu hanya permulaan! Anda juga boleh menyemak video permainan 4K hampir 20 minit yang mempamerkan Padang Pasir Vastiri, di bawah.

Mengagumkan! Bagi mereka yang tidak mempunyai masa untuk menonton video penuh pada masa ini, ia menunjukkan beberapa kelas senjata baru, lembing maut dan crossbow serba boleh, yang boleh melepaskan pelbagai jenis serangan bergantung kepada apa yang Bolt Skill Gems anda memuatkan senjata anda dengan. Kami juga melihat beberapa pergaduhan minibos dan Adura Caravan, pangkalan rumah yang bergerak yang akan anda lawati di antara misi.

Kelihatan lebih mantap dengan tindakan yang dilakukan, boleh dikatakan perkara yang paling mengagumkan mengenai rakaman Path of Exile 2 ini adalah visual permainan. Bukan sahaja mereka sangat terperinci, tetapi GGG telah melakukan banyak untuk memperbaiki animasi mereka, dengan watak dan musuh anda bergerak dengan cara yang sangat berbeza bergantung kepada keadaan. Pertempuran juga meninggalkan parut terperinci mengenai alam sekitar, dengan buasir korang yang disecas dan tulang patah ditinggalkan selepas pertemuan yang sangat sengit.

Terus terang, Path of Exile 2 kelihatan begitu baik, anda tidak boleh membantu tetapi tertanya-tanya – Adakah ini akan berfungsi pada Xbox One dan PS4? Saya meletakkan soalan itu kepada pengeluar GGG Chris Wilson semasa Q & A akhbar, dan dia mengesahkan Laluan Buangan 2 akan menjadi PC dan konsol gen seterusnya eksklusif, dengan crossplay menjadi sesuatu yang pasukan sedang meneliti. Bagaimana PoE2 menjadi gen eksklusif akan berfungsi apabila GGG telah menjanjikan Laluan Buangan 1 dan 2 akan berkongsi kandungan endgame baru masih belum ditentukan.

Bagi bila kita boleh mengharapkan untuk bermain Path of Exile 2, saya bertanya sejauh mana pembangunan, dan ia tersirat dua perbuatan yang kita lihat lebih kurang mewakili kemajuan pasukan. Memandangkan akan ada tujuh akta secara keseluruhan, kita masih mempunyai sedikit tunggu di hadapan kita.

Bagi mengapa PoE2 mengambil masa yang lama, COVID-19 telah memainkan faktor, tetapi GGG juga hanya berhati-hati kerana projek ini sangat penting bagi mereka. Oh, dan tidak, mereka tidak berpeluh mungkin pergi seiringan dengan Diablo IV – persaingan yang kuat membantu genre tindakan-RPG secara keseluruhan, angka GGG.

Path of Exile 2 kini tanpa tarikh keluaran, walaupun beta sepatutnya mendarat tahun depan. Apa fikiran awak? Kagum dengan rupa terbaru ini pada permainan? Adakah permainan akan berbaloi ditunggu?

0 0 votes
Article Rating

Admin

If u ask me to explain myself in 3 words,i choose God,Gaming,Brotherhood is the best to describe me,im into MMORPG,im Paladin and Warrior but sometime a Discipline priest and shaman in WoW,Im also EVE Pilot available in EVE universe as Dewamerah.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x