Tech

EK Rancang Untuk Melancarkan Water Block Edisi RTX 30

Seperti yang kami baca di overclock3d.net, EK akan melancarkan Water Block RTX 30 Series pada tarikh RTX 30 series dilancarkan atau pada tarikh terdekat dengan pelancaran RTX 30 series.

“EK Water Blocks telah mengambil bahagian dalam kempen pemasaran “Countdown” Nvidia, dan terdapat beberapa maklumat emas tersembunyi di bahagian komen mereka di halaman Facebook mereka.

Ketika ditanya sama ada mereka akan menyediakan blok air siri RTX 3000 untuk hari pelancaran, EK telah mengesahkan bahawa “kami akan menyediakan beberapa perkara siap atau hampir dilancarkan”. EK juga menyatakan kepada pengguna lain bahawa produk generasi seterusnya Nvidia akan “pasti mendapat blok EK”.

Tuntutan EK menunjukkan bahawa syarikat itu sudah mempunyai akses awal ke maklumat mengenai rangkaian kad grafik Nvidia RTX 30, yang membolehkan mereka membuat blok air baru tepat pada masanya untuk hari pelancaran. Akaun Facebook Nvidia’s Geforce juga telah mengulas mengenai catatan Facebook EK, menunjukkan bahawa pasukan pemasaran kedua-dua syarikat itu bekerjasama.

Sekiranya blok air Nvidia siri RTX 30 yang akan datang EK menawarkan harga yang serupa dengan penawaran produk EK semasa, pengguna harus mengharapkan blok air baru berharga antara € 130 hingga € 160. Anggaran harga ini berdasarkan pada harga blok air siri RTX 20 semasa EK.” – OC3D.NET

0 0 votes
Article Rating

Admin

If u ask me to explain myself in 3 words,i choose God,Gaming,Brotherhood is the best to describe me,im into MMORPG,im Paladin and Warrior but sometime a Discipline priest and shaman in WoW,Im also EVE Pilot available in EVE universe as Dewamerah.
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x