News

Intel Akan Mengeluarkan Processor 10th-Gen Edisi Avengers

Sekiranya anda peminat Avengers dan ingin memiliki processor baru yang berada di pasaran, kami mempunyai beberapa berita baik. Intel bersedia untuk mengeluarkan cip generasi ke-10 terhad dalam kotak(bungkusan) bertemakan Avengers.

Tidak ada apa yang istimewa mengenai chip Core i5, i7, dan i9 ini melainkan bungkusan yang bertemakan Avengers.

Kali terakhir seseorang teruja dengan pembungkusan cip Intel adalah ketika syarikat memutuskan untuk menggunakan reka bentuk kotak dodecahedron, yang kemudiannya jatuh kerana ia membazir. Namun, seperti yang dilaporkan oleh PCGamesN, pemproses Intel dengan sebutan “KA” baru sebagai sebahagian daripada kod mereka telah mulai muncul di kedai dalam talian Vietnam. Terutama HanoiComputer dan KCCShop. Kemudian diketahui bahawa cip tersebut mempunyai bungkusan yang diliputi dalam karya seni Avengers dan memasukkan ‘Avengers Edition’ sebagai sebahagian dari nama mereka.

Imej, seperti yang terdapat dalam tweet di bawah, telah menunjukkan versi piksel cetakan piksel.

Intel sejak itu mengesahkan kepada Tom’s Hardware bahawa cip KA itu adalah benar, mereka menjelaskan bahawa, “Rujukan penyenaraian berkaitan dengan promosi rakan kongsi yang akan datang yang menampilkan pemproses Intel Core 10th. Designasi” KA “adalah kod pesanan sahaja dan bukan SKU pemproses baru . “

Intel juga mengeluarkan pernyataan kepada PCGamesN yang menjelaskan, “Seperti yang anda ketahui, Intel mengumumkan perkongsian CPU eksklusif dengan Crystal Dynamics dan Square Enix untuk menyampaikan versi PC terbaik untuk Marvel’s Avengers, dengan kisah asalnya dibuat dengan kerjasama Marvel Entertainment. Bekerja dengan Intel sebagai rakan CPU eksklusif, permainan Avengers Marvel yang baru telah dioptimumkan untuk dijalankan pada pemproses Intel Core untuk memberikan pengalaman permainan yang lebih kaya dan lebih mendalam. “

Oleh itu, daripada menjadi barisan baru pemproses gen ke-10, mereka sama dengan cip K yang setara tetapi dalam pembungkusan baru dan “A” dalam sebutan mewakili Avengers. Intel dijangka akan mengeluarkan edisi khas KA untuk empat pemproses: Core i5 10600KA, Core i7 10700KA, Core i9 10850KA, dan Core i9 10900KA.

Tidak jelas jika Intel merancang untuk menyediakan pemproses edisi khas ini di luar senarai yang sudah mengesahkan mereka menuju ke Vietnam. Kami mungkin tidak akan mendapat maklumat sehingga promosi menjadi rasmi, seni kotak terakhir dinyatakan, dan pra-pesanan bermula. Semoga pembungkusan berwarna juga menyertakan kod digital untuk salinan permainan Avengers.

0 0 votes
Article Rating

Admin

If u ask me to explain myself in 3 words,i choose God,Gaming,Brotherhood is the best to describe me,im into MMORPG,im Paladin and Warrior but sometime a Discipline priest and shaman in WoW,Im also EVE Pilot available in EVE universe as Dewamerah.

Related Articles

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x