PC

Teaser Map Terbaru Valorant Breeze

Selepas akaun Twitter rasmi permainan Valorant menayangkan kawasan seperti pantai dengan kapsyen “Syurga”, @ValorLeaks di Twitter mengambil langkah lebih jauh dengan memberikan gambaran yang lebih jelas pada peta baru yang akan datang, Breeze.

Peta ini telah dikhabarkan dipanggil “Foxtrot” tetapi penggali data membuktikan bahawa ia hanya nama kod dan bukannya nama sebenar.

Pada masa ini, tidak ada trailer untuk peta baru dan satu-satunya video yang kita ada adalah dari kebocoran itu sendiri. Walau bagaimanapun, @ValorLeaks menyatakan bahawa kita boleh mengharapkan untuk melihat trailer permainan dalam masa beberapa hari.

Sehingga kita melihat trailer itu, kita tidak mempunyai sebarang petunjuk,kita hanya boleh mengharapkan untuk melihat pelancaran peta Breeze dalam permainan. Seperti yang dilancarkan oleh Icebox sebagai sebahagian daripada episod 1 Act 3 update, adalah selamat untuk menganggap bahawa Breeze akan dilancarkan sebagai sebahagian daripada Act Episod 2. Act seterusnya dijangka dilancarkan pada 27 April 2021. Permainan itu kini boleh didapati secara percuma di PC.

0 0 votes
Article Rating

Fhazal

Aku adalah peminat tegar RC dan gaming,terutamanya genre MMORPG,seorang pilot EVE Minmatar selama 9 tahun.Warrior,Shaman,Priest dan Paladin World Of Warcrfaft selama 8 tahun.Aku juga sangat berminat tentang web development.

Related Articles

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x